Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
janusz janusz Tadeusz00 Chojny Jędrzej G (2826 niezalogowanych)
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
DanielskiPrb napisał:
użyłem trzech wulgaryzmów , bo widocznie miałem taka potrzebe . Gdybyś zapytał mnie po co jezdzicie tutaj po ludziach i zamiast kulturalnie doradzic , szydzicie i zabieracie chęci to bym nad tym sie z pełna powaga i skupieniem zastanowił .

takie bystre obadwa cfaniaki i zaradne typy, a nie zauwazyli ze temat umarł dwa miesiace temu

Janie > a gdzie zauwazyłes, ze on inteligentny i mundry ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Tadeusz00 Chojny
(USANAVI)
Wiking
No fłaśnie gdzie? przecierz ja gópi i wcale nie móndry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Czesc Daniel

Wlasnie wrocilem z Angli.Mialem podobno podejscie jak ty.Wyjechalem w sierpniu zupelnie na czarno do Manchesteru,po kiilku dniach zmienilm miasto i pojechalem do Notthingham.Tam znalazlem prace w 2 dni,i pokoj w 1 dzien.Siedzialem tam pol roku,teraz wrocilem do Polski.Mam zamiar wrocic do Angli,ale mnie korci Norwegia.Chce jechac gdziekolwiek do Norwegi byle znalezc prace.Znam komunikatywnie Angielski mam 10 tys zlotych na start.Czy jak wylece jutro w poludnie to jestem znalezc prace np w Bergen w tydzien? Moje doswiadczenie to pordukcje,budowa,liznolem troche infromatyki.Prosze o odpowiedz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Erypik napisał:
Czesc Daniel

Wlasnie wrocilem z Angli.Mialem podobno podejscie jak ty.Wyjechalem w sierpniu zupelnie na czarno do Manchesteru,po kiilku dniach zmienilm miasto i pojechalem do Notthingham.Tam znalazlem prace w 2 dni,i pokoj w 1 dzien.Siedzialem tam pol roku,teraz wrocilem do Polski.Mam zamiar wrocic do Angli,ale mnie korci Norwegia.Chce jechac gdziekolwiek do Norwegi byle znalezc prace.Znam komunikatywnie Angielski mam 10 tys zlotych na start.Czy jak wylece jutro w poludnie to jestem znalezc prace np w Bergen w tydzien? Moje doswiadczenie to pordukcje,budowa,liznolem troche infromatyki.Prosze o odpowiedz

Norwegia to nie Anglia.....

Murarz-informatyk to jest profesja na którą jest mega zapotrzebowanie w No, zero konkuremcji....

Mały tip. Zrób sobie jeszcze kurs na wózki widłowe i upr spawacza gazowego....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking

Do odwaznych swiat nalezy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Joseph napisał:
Erypik napisał:
Czesc Daniel

Murarz-informatyk to jest profesja na którą jest mega zapotrzebowanie w No, zero konkuremcji....

Mały tip. Zrób sobie jeszcze kurs na wózki widłowe i upr spawacza gazowego....

Moze koduje ulozenie cegiel, albo uklada je za pomoca skryptow?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking

To tez potrafie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Erypik napisał:

To tez potrafie

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Tadeusz00 Chojny
(USANAVI)
Wiking
Świat nalezy do odwaznych i trzeba probowac W razie "W" pisz na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
DanielskiPrb napisał:
Świat nalezy do odwaznych i trzeba probowac W razie "W" pisz na privBrawo za odwage, z tym że w wielu podobnych przypadkach nazwał bym to raczej czystą głupotą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok